Vergadering

Binnenkort zal er op de tennisbaan een vergadering gepland worden voor personen die de tennisclub een warm hart toedragen. De gemeente heeft van de tennisclub een stichting gemaakt maar zodra dit rond was hebben zij de tennisclub aan alle kanten laten vallen. We onderhouden zelf het binnenterrein maar financiele mogelijkheden om ons afval af te voeren zijn er niet. Ook waren we van de belastingaanslagen WOZ van een om/niet ruimte die 3/4 van het jaar onder water staat af maar opeens vindt de gemeentelijke belastingdienst dat we ook voor dat zwembad kosten moeten ophoesten. Al met al zijn dit problemen die het voortbestaan van de tennisclub bedreigen.

Hoe we het moeten gaan oplossen weten we nog niet maar duidelijk is dat er oplossingen moeten komen. Later meer.