Jeugdtraining

Nu zijn we inmiddels weer twee maanden verder met de jeugdtraining op woensdagmiddag die door mij  (nu gratis) als baanbeheerder gegeven. Verder zijn er buiten Andre met zijn dochtertje weinig leden actief op- of met de tennisclub en aan de oproep of iemand de onderlinge competitie wilde gaan regelen heeft helemaal niemand gehoor gegeven. Ook financieel dreigen de uitgaven de inkomsten te overtreffen iets wat in mijn optie niet zou moeten plaats vinden en na 23 jaar baanbeheer zie ik geen verbetering door de nieuwe aanpak van de club. Erger nog duidelijk is op de tennisclub te zien dat de nieuwe aanpak niet heeft gewerkt en alles niet meer is wat het was.

Nieuwe bazen nieuwe wetten is een oud gezegde dus daar zullen we het dan mee moeten doen.

Kees Commijs.