Training voor de minirackets begonnen.

Vandaag is de training voor de jeugd begonnen en het het vermoedenis dat we over veertien dagen zelfs met twee groepen aan de gang moeten dus van 16.00 tot 18.00 uur daar er nu al 7 kinderen waren en er later nog kinderen voor de toegangspoort stonden die volgende week ook willen komen, dus het sneeuwbaleffect begint te werken nu nog de vruchten ervan oogsten.

De training was ook een groot succes en ik verklap een klein geheim er is weer een talentvol spelertje in ons midden slechts 6 jaar maar alles slaat ze terug en netjes met een gestrekte arm en geeft ook al richting aan haar ballen, we volgen haar met arendsogen.

Isbean deed het rustig aan maar geleidelijk zal hij de druk op de jeugd gaan opvoeren maar bovenal staat bij onze club dat de kids het leuk moeten blijven vinden dus moeten er nog wat spelletjes elementen ingevoerd worden. Maar we komen eruit.

Zondag zijn er twee wedstrijden gepland voor de senioren  (10.00 uur) Adriaan met zijn maat tegen Sabraan /Kees C en de wedstrijd ( 12.00 uur ) Kees V met Simon tegen Wendell /Marlon. Gelukkig heeft Daphne zich ook weer aangemeld en krijgen we in ieder geval dames op de baan. Ook is Emilio als jeugdlid aan de dames toegevoegd om ervaringop te doen zodat hij later kan instromen bij de senioren, ik hoop dat de dames aan deze wedstrijden willen meewerken.

Al met al was het opbeurende en een leuke middag.

Kees Commijs.